Notice: Undefined index: start in /home/oceancraft/domains/oceancraft.blisscms2.se/public_html/index.php on line 44

SEAMASTER 280WA CLASSIC / HYTTVERSION

NYHET - populära SEAMASTER 280 har fått en ny kostym - en ny hytt!

Nu kommer hyttversionen med hög komfort och körglädje tack vare det v-formade stegskrovet.

Smart, snygg och genomtänkt - det är den nya SEAMASTER 280 hyttversion. Rymlig ruff och hytt, gott om säng- och sittplatser. Flera olika lösningar på det rymliga akterdäcket, antingen du vill ha plats för att dra hummertinor eller bekväma fåtöljer för en lyxig färd. Stor öppningsbar taklucka, praktiska skjutdörrar på hyttsidorna, rejält soldäck i fören. Separat vattentoalett i ruffen, kökspentry i hytten. Även möjlighet att få rib-känsla med kraftig relingslist. Kort sagt, allt som behövs för bekväma och härliga dagar på sjön – hela året!

SEAMASTER 280wa CLASSIC har möjligheter som ingen annan i denna storleksklass. Nu är den även rymligare i ruffen och på däcket, med två separata dubbelkojer och gott om plats för alla.
Soldäcket i fören inbjuder till härliga dagar och i aktern finns flexibla lösningar och ett genomtänkt pentry som ger gott om rörelseutrymme.
På akterdäck finns fällbara bänkar som gör utrymmet toppen för fiske/trolling eller en rymlig samlingsplats för hela familjen. Möjligheterna är obegränsade.
Ruffen är mycket rymligare än tidigare och det finns en väl tilltagen toalett med handfat, dusch med varmvatten och dörr i frostat glas. Mitt i båten finns en separat dubbelkoj, ca 1,20x2,20. Föröver finns en bekväm U-soffa med full sitthöjd, som lätt blir en dubbelbädd.
SEAMASTER 280wa CLASSIC har precis som tidigare ett skrov med 24 graders V-botten och luftsmord stegbotten, vilket ger en otrolig komfort och är mycket lättdrivet. Detta ger låg bränsleförbrukning och stabil gång utan planingströskel.
Med en Volvo Penta D4 260 hk har den en toppfart på ca 40 knop. Bränsleförbrukningen vid 30 knop är ca 1 liter/ sjömil.

Teknisk data

Längd: 8,50 m
Bredd: 3,00 m
Rek.motorstyrka: 200-400 hk
Hastighet: 20-45 knop
Vikt: ca. 2.500 kg
Sittplatser: 8 st

Utrustning

Targabåge med kapell från rutan och ner bakom dubbelsoffan vid förarplatsen. Dynor på den stora u-soffan i aktern. Stoppade dynor i ruff samt bäddarrangemang för 4 personer. Ankarbox i fören, stort motorrum med extra stuvar. Pentrykök med handfat och kylskåp, kemtoa. Stuvutrymmen.

Extrautrustning

Akterkapell, teakdäck, teakbord, defroster, värmare, bogpropeller, el-ankarwinch, vattentoalett, sötvattenskylning, trimplan mm.


Öppettider

Kontakta

Adress

Vi har öppet i Fiskebäck
måndag-fredag 10-17.00
Övrig tid enligt överenskommelse

Kontor 
031-29 98 80
info[a]oceancraft.nu

Fiskebäcks Hamn 14
426 58
Västra Frölunda