Notice: Undefined index: start in /home/oceancraft/domains/oceancraft.blisscms2.se/public_html/index.php on line 44

SEAMASTER 210 flexi STYRPULPET

Båten för Dig med höga krav på komfort och sjösäkerhet - välj den version som passar Dig bäst!

SeaMaster 210 Flexi-serien bygger på samma unika skrov - med flera flexibla val av däck. Allt för att du som båtägare ska hitta den version som passar dina behov bäst. SEAMASTER 210 Flexi har oslagbara sjöegenskaper och marknadens mest lättdrivna skrov, med luftsmord stegbotten och osänkbart skumfyllt skrov. En smart allroundbåt för den aktive båtägaren som ställer höga krav på flexibilitet, rymlighet, tillgänglighet och sjösäkerhet.
WALKAROUND-VERSIONEN har övernattningsbar ruff med bekväma bäddbara soffor, plant soldäck i fören, snurrbara stolar och aktersoffa.

STYRPULPET-VERSIONEN har en sportigare styrpulpet med sittplatser framför, snurrbara stolar samt aktersoffa. Dynor ingår på samtliga modeller, i wa-modellen även invändigt.

SPORTFISKE-VERSIONEN är en öppen styrpulpetbåt med sittplatser framför pulpeten, förarsoffa med plats fram/bak, sportfisketak med spöhållare, rymligt akterdäck samt vägg med dörr/länsluckor och fästen för trollingriggar istället för soffan. Det finns exceptionellt mycket stuvutrymme för att lätt få plats med all nödvändig utrustning.
Notera speciellt den unika lösningen med två öppningsbara luckor i aktern för att undvika problem med eventuella brottsjöar eller vatten på durken. Detta ökar sjösäkerheten ytterligare.

Teknisk data

Längd: 6,25 m
Bredd: 2,20 m
Rek.motorstyrka: 90-225 hk
Hastighet: 30-50 knop
Vikt: ca 690 kg utan motor


Öppettider

Kontakta

Adress

Vi har öppet i Fiskebäck
måndag-fredag 10-17.00
Övrig tid enligt överenskommelse

Kontor 
031-29 98 80
info[a]oceancraft.nu

Fiskebäcks Hamn 14
426 58
Västra Frölunda